Най-желаните неомъжени милиардерски наследнички


Най-желаните неомъжени милиардерски наследнички
25221
14
Те са млади, красиви и приказно богати. Изглежда така, сякаш имат всичко необходимо за щастие в личния живот, но... по някаква причина принцът на бял кон все не се появява. Дали защото са придирчиви? Или защото мъжете се плашат от гръмките им фамилии? Кой знае! Но да видим кои са най-желаните неомъжени млади дами в света според класацията на щатско издание за лукс:
9.Тамара Екълстон
27 години
3.9 млрд. долара

Дъщерята на Бърни Екълстон, собственик на Формула 1, се изявява като модел и телевизионна спортна коментаторка . Желаещите са завоюват сърцето й трябва да побързат, защото скоро тя се омъжва да приятеля си Омар Каями.
8.Ана Абрамович.
19 години
3.4 млрд. долара

След като развали годежа си, дъщерята на Роман Абрамович отново зае място сред най-желаните млади дами за женене, като много подходяща партия за фенове на футбола. Впрочем предвид възрастта й, тя може и да не бърза да се жени.
7. Алисия Копловиц.
57 години
2.1 млрд. долара

Заедно със сестра си Естер тя наследява компанията на баща си Fomento de Construcciones y Contratas. През 1997 г. продава на сестра си дела в компанията за 800 млн. долара, след което се впуска в успешни бизнес начинания, свързано с компании, хотели и недвижими имоти. Така през 2012 г. тя е на седмо място сред най-богатите испанци. Алисия е разведена майка на 3 деца.
6. Сестрите Олсън.
25 години
150 млн. долара всяка

Мери-Кейт и Ашли бяха деца-звезди, преди да се наложат на модната сцена като дизайнери. Благодарение на своя лейбъл The Row и компанията им за милиард долара Dualstar, сестрите се наредиха сред най-богатите в индустрията.
5. Шарлот Казираги.
25 години
5.7 млрд. долара